MAVERICK X RC TURBO RR
ROCKER PÅ STEINER. Test ditt mot og overvinn til slutt den siste kilometeren: Maverick X rc Turbo RR er den ultimate steinkravlende side-by-side SSVen for å etterlate rivalene nederst i bakken. Fireledds TTX-fjæring med 24-tommers fjæringsvei har en trophy truck-lignende bakarm og dobbel buet A-arm foran med stabilisatorstag.
Fra 370 913,-
Spesifikasjoner
  • 200 hk (149 kW)
  • 72-tommer bredde
  • Opptil 61 cm fjæringsvei
  • Smart-Lok featuring 4WD ROCK modus
  • 32-tommers Maxxis Liberty 2.0 dekk, 15 tommers beadlock-hjul av støpt aluminium
MAVERICK X RC TURBO RR

STYRKE ER MAKT

De beste motorene og kundene forventer de sterkeste plattformene som ikke gir seg. Her kommer et ultraeffektivt og lett chassis som er skuddsikkert for enhver kjørestil. Vi snakker ikke om grus. Rundt over steinblokker, sprett gjennom sanddyner uten å bekymre deg i den tøffe og sprø verden.


OPPGRADERT MAGNETO

Kraften du trenger, overalt hvor du trenger den. Vi har lagt til en 850W Magneto for å håndtere de elektriske behovene til både offisielle Can-Am og etter kjøp av oppgraderinger som lydutstyr, hjelpelys, 12V, vinsj og mer.


VARIABEL GIRKASSE

For nesten øyeblikkelig respons og pålitelig terrengytelse, bruker Maverick den nyeste Quick Response System X (QRS-X) CVT-teknologien med høy luftstrøm og en akustisk behandling for en kjøreopplevelse som ingen annen side-by-side.

MAVERICK X RC TURBO RR

Nye MAVERICK X RC TURBO RR

ROCKER PÅ STEINER

Test ditt mot og overvinn til slutt den siste kilometeren: Maverick X rc Turbo RR er den ultimate steinkravlende side-by-side SSVen for å etterlate rivalene nederst i bakken. Fireledds TTX-fjæring med 24-tommers fjæringsvei har en trophy truck-lignende bakarm og dobbel buet A-arm foran med stabilisatorstag.

MAVERICK X RC TURBO RR

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye MAVERICK X RC TURBO RR?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!